Slik beskytter du leppene i vårsolen

Endelig har våren meldt sin ankomst, og solen skinner over store deler av landet. De fleste av oss er flinke til å bruke solkrem, men har du tenkt på at den tynne og sarte huden på leppene også trenger beskyttelse fra solen? Unngå å bli brent, få munnsår og ikke minst beskytt mot farlig overeksponering med en pleiende leppepomade med solfaktor.

Vår All Weather Lip Balm med solfaktor 15 nærer og gir pleie til tørre og såre lepper. Leppepomaden inneholder solfilter med naturlig sink oxide som gir god beskyttelse mot UV stråler og er vannresistent i 40 minutter. Inneholder naturlige ingredienser som kokos, sheasmør og solsikkeolje, samt bivoks som mykgjør og virker fuktgivende. Leppebalmen har en myk og lett konsistent, og dufter herlig tropisk og sommerlig. Påføres leppene 15 minutter før man går ut i solen, gjenta etter behov og etter hvor lenge man oppholder seg i solen.

Endelig en 100% naturlig leppepomade som pleier, fukter og beskytter. Perfekt størrelse til å ha med i lomma eller i strandvesken.


LÆR MER OM VÅRE
PRODUKTER

Se vårt utvalg av naturlig hudpleie

Hjemmeside Ikon