Hvorfor bør du velge naturlig hudpleie?

Siden oppstarten av Burt´s Bees i 1984, har det vært stort fokus på planeten og alle som deler den. Vi produserer bærekraftig og naturlig hudpleie som er bra for både deg og miljøet, uten kjemikalier som er skadelige og som legger igjen ødeleggende avtrykk i naturen. I vårt sortiment finner du hud- og pleieprodukter til hele familien, laget av utvalgte råvarer som både er nedbrytbare og fornybare. All emballasje er resirkulert og vi tester aldri på dyr.

Vi benytter trygge ingredienser fra naturens eget apotek, som er minst mulig bearbeidet og hvor andelen av naturlige komponenter er 100% eller like under i omtrent alle våre produkter. Vi ønsker å rette fokus mot bærekraftige og rene ingredienser, som ikke går på bekostning av kvalitet eller effekt.

Hvorfor er naturlig hudpleie et godt valg? Kjemiske syntetiske stoffer og konserveringsmidler man finner i konvensjonelle produkter kan påvirke kroppen på uheldige måter, og kan blant annet tukle med hormonene, akkumulere miljøgifter i kroppen og skape en rekke ubalanser. Det er derfor minst like viktig å tenke over hva du smører på huden, som hva du spiser og drikker. Huden er kroppens største organ, og vil absorbere det som kommer i kontakt med den. Les på ingredienslisten på produktene du bruker, og sett deg gjerne litt inn i hvilke stoffer du eksponerer kroppen din for.

Burt´s Bees produkter inneholder rene, botaniske ingredienser og ekstrakter fra planteriket, og gir maksimal fukt, pleie og næring til alle hudtyper. I stedet for kunstig farge, sulfater, silikon, og petroleumsingredienser, bruker vi naturens vidunderlige ingredienser som bivoks, sheasmør, jojobaolje, kokos og aloe vera.


Få en sunn og glødende hud med naturlig hudpleie - finn dine nye favoritter her.


Image of honeycomb

LÆR MER OM VÅRE
PRODUKTER

Se vårt utvalg av naturlig hudpleie

Hjemmeside Ikon