Mama to bee?

Som kommende mor er du sikkert opptatt av å bruke milde, rene og trygge produkter. Alt som smøres på huden absorberes og deler tas opp i blodbanen. Vær derfor ekstra nøye med hvilke produkter som brukes under svangerskapet, for å ikke potensielt å utsette fosteret for uheldige stoffer.

Våre Mama Bee produkter består av 2 uunnværlige produkter til den blivende mor, basert på rene, trygge og naturlige ingredienser.

1. Nourishing Body Oil - En kropps- og badeolje for elastisitet og smidighet

2. Belly Buttter - En nærende og fuktgivende krem for å mykgjøre og berolige huden, spesielt tilpasset gravidemagen

Mama Bee-serien bidrar til å fukte, berolige og nære huden, og gir økt velvære under graviditeten. Huden gjennomgår store forandringer under en graviditet og enkelte kan oppleve uvante hudtilstander som sensitivitet, irritasjon, kløe og strekkmerker. De fleste tilstander er normale og vil bedres etter endt svangerskap. Gode hudpleieprodukter kan hjelpe. Spesielt magen, bryster og hofter er mer utsatt for tørr hud og sprekker. Etter mange måneder som hormonbombe og strekk av huden, kan man oppleve synlige merker og forandringer i hudoverflaten. En god olje eller krem kan smøres på for å motvirke strekkmerker. Tørre partier fører også ofte til kløe, og en mild og fuktgivende lotion kan roe ned huden og bidra til økt elastisitet og smidighet.

Som resten av vårt sortiment, er også Mama Bee-serien uten parabener, mineralolje, sulfater, syntetisk duft og hormon-forstyrrende ingredienser. Produktene er basert på næringsrike planteoljer som beskytter, nærer og pleier.


Vi bruker kun det beste fra naturen, for din – og mirakelet i magens trygghet.


Image of honeycomb

LÆR MER OM VÅRE
PRODUKTER

Se vårt utvalg av naturlig hudpleie

Hjemmeside Ikon